Kapcsolat

Bánrévi Helga
elnök

Tel: +36 30 401 04 01
 
E-mail: info@ladylions.hu

Hogyan lehetek tag?

HOGYAN LEHETEK TAG?


Ha
Gondoskodó vagyok, Elkötelezett vagyok, Önkéntes vagyok, Megértő vagyok, Felelős vagyok, Vezető vagyok

akkor: LION vagyok

Új tapasztalatokat keres?
Szeretne másoknak segíteni? Találkozni új emberekkel? Hatást gyakorolni otthon, és az egész világon? A lions klubtagok az idejüket és a képességeiket felhasználva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

Keresi a lehetőségeket?
Szeretne vezető pozíciót? Vagy inkább segítene ott, ahol erre szükség van? A lions klubok megadják ezt a széleskörü lehetőséget mindazoknak, akik vállalkoznak erre. Dolgozhat olyan projekteken amelyeket érdekesnek tart, lehet vezető, vagy résztvevő, mindegyik gazdagítja az Ön életét.

A lions klubok a társadalom tagjai, csoportjai alapvető szükségleteinek kielégítése érdekében dolgoznak. A szervezet legnagyobb vállalkozása, hogy segítse a vakokat és a gyengén látókat az egész világon. Kiemelkedő vállalkozás a fiatalokat segítő programok működtetése, amellyel sokféleképpen segítenek a fiatal embereknek világszerte. A mozgalom hitvallása, hogy a Lions Clubok révén olyan önkénteseket állítunk sorba, kik élen járnak közösségeik segítésében, készek válaszolni a humanitárius kihívásokra, és a béke, a nemzetközi megértés érdekében munkálkodnak.

Mivel jár ha tag leszek?

Minden Lion annyi időt áldoz a jószolgálati munkájára amennyit tud. A feladatok vállalása önkéntes, de a vállat feladatokat becsülettel végig kell vinnünk. A klubok saját alapszabállyal rendelkező önálló jogi személyek, egyesületek, melyek szabadon döntenek feladataikról.


Hívjuk, jöjjön közénk, ha többen vagyunk, többet segíthetünk…

További információ: Juhász Rita, elnök, 30/ 2292 575, info@ladylions.hu